Loading...
X

Belle Blue visar sig ;)

Fotomässa 2012. Det är kul att mitt favorit märke japanska Panasonic Lumix går i bräschen vad det gäller utveckling. Mindre kul att de väljer svart färg till sina nya modeller.
Här är min gamla kamera BelleBlue som börjar blir åldersstigen dock. Sånt går snabbt när man är en kamera.

Visst  kan jag ha henne ett tag till. Men förr eller senare blir dags för en ny.

Varför ska allting bli så likartade? Varför ska nu alla kameror helt plötsligt bli svarta när de äntligen vågade skifta färg.   Svaret blev att det var få som köpte.
Okej det kan jag förstå att det kanske inte blir så lönsamt att tillverka en massa röda, blåa och vita kameror när ingen eller få som vågar köpa dem. Men varför kan man då ge en alternativ? Kanske finns det fler än bara jag som skulle vänta på en senare leverans om man nu kunde få som man vill ha det? Det borde va en uppskattad service.

5 observations on “Belle Blue visar sig ;)
  1. belle blue belle blue

   Håller med dig, färgen borde inte ha betydelse. Men… man ska kunna välja, alla vill inte gå med strömmen hela tiden.

    
   Reply
  1. belle blue belle blue

   Jag är helt förkrossad att de tog bort färgen. Min Lumix börjar bete sig konstigt och gör inte det jag vill att den ska göra. Så inomkort kommer jag köpa en ny lumix hus och allihopa är svarta. Vissa med lite silver detaljer, men de är svarta för övrigt.
   Pentax har ju färg, men jag vill inte ha en tredje kamera in i min samling. Räcker med två.

    
   Reply
   1. katarinawohlfart

    Där kom svaret på min andra kommentar 🙂 Nej, det är ju rätt dyrt att samla flera. Känner du att den du har kompletterar din Canon på ett bra sätt? Liten och smidig? Snabb att ställa in?

     
    Reply

Kommentera med glädje :)