Loading...
X

körsbärsblommor

körsbärsblommor.foto: BelleBlue©Photo 2014

2 observations on “körsbärsblommor
 1. Replicant Core

  Där är dom, äntligen. 🙂
  Dessa blommande träd är så vackra.
  Jag försöker minnas var i Örebro vi har dom … kommer bara inte på var. Nu har jag suttit 5 minuter och funderat. Polletten har trillat ner. De finns vid den park där min farfar bodde ju. Får ta mig dit i helgen och kolla läget.
  ************
  Kära, snälla Antonia! Du har så många fina foton på Belle Blue. Lägg ut dom på WordPress, där du har fler som följer dig. Dina bilder här är värda en större åskådarmassa än bara mig och någon annan enstaka som ibland kommenterar.
  ************
  Önskar dig en fin helg.
  Glad Påsk!

   
  Reply
  1. belle blue belle blue

   Det kommer mera. 🙂 Redan imorgon. Hoppas att du hittar din Körsbärsblomma i Örebro. Vore ju så roligt att se dina blommor. Men kanske är det lite tidigt där än.

   Tack för dina ord. Jag har ju funderat men det är ju alldeles för många bilder att överföra.
   Jag vet att jag aldrig kommer få en publik här. Den står på stadigt besöksantal. 3-4 per dag. Och du är en av dem. Men känn dig inte tvungen att kommentera. Jag vet att du har väldigt många andra åtagande också.
   Jag kommer inte ihåg när det är dags att betala igen för sidan, men jag får ta beslutet då.
   Glad påsk på dig med. Och ha en trevlig fotohelg.! 🙂

    
   Reply

Kommentera med glädje :)